‘t Walletje café lunch diner

’t Walletje café lunch diner in het historische centrum is sinds 1979 een begrip in Delft, een sfeervolle plek om duurzame kwaliteitskoffie van Illy te drinken met een lekker stuk vers gebakken appeltaart.
Verder kun je bij ons lunchen, dineren en een goed glas wijn drinken.
Wij bieden een goede prijs kwaliteitverhouding en free wifi.
Bij het Walletje voel je je thuis door de informele sfeer en het gevoel van gezelligheid. Hier ontmoeten creatievelingen, TU medewerkers, cultuur liefhebbers, moeders en dochters, vaders en zonen, 65 plussers en …. jullie …. elkaar.

Onze keuken maakt veelal gebruik van een biologische en een aantal fair trade producten, bovendien opereren wij geheel in de tijdgeest van nu zo milieuvriendelijk mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>